zondag 31 augustus 2014

Sleek Sunset


Bij Eshter & Elise van Happilyeverafterx.nl zag ik vaak mooie palettes langskomen van sleek. Ik zag vaak prachtige looks voorbij komen met dit palette. En toen dacht ik hey ik wil hem ook. Ik draag meestal bruine ooglooks. En dit palette bevat toch veel andere kleuren die ik niet vaak gebruik.



Hier zie je het sunset palette. Het palette bevat 12 kleuren. Het palette heeft veel koper kleuren maar ook zwart, roze, blauw, oranje, goud en brons. Veel keuze dus.

Hier zie je de swatches van de bovenste rij.


 En hier van de onderste rij.


Zoals je ziet zijn de kleuren goed gepigmenteerd. Alleen de pigmentatie van de zwarte kleur is minder. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch eerder mijn palettes pak met aardetinten. Maar als ik zo die swatches zie, kan ik niet wachten om weer met dit palette aan de slag te gaan. Je kunt met dit palette zo ongelofelijk veel kanten op, en saai zou het zeker niet worden! Als ik dit palette gebruik, gebruik ik meestal de koper tinten. Het palette is trouwens licht en niet heel groot. Hij is makkelijk mee te nemen. Als je dit palette meeneemt ben je in principe klaar want de zwarte kleur kun je gebruiken als eyeliner.

Ik raad dit palette echt aan iedereen aan. De kleuren zijn extreem goed gepigmenteerd. Het palette kost € 9.99. Dat vind ik een prima prijs voor zo een mooi palette. Vaak met een budget palette is de pigmentatie niet heel goed. Maar dat is hier zeker niet het geval. 

De sleek palettes kun je kopen bij themakeupspot.nlboozyshop.nlshop.misslipgloss.nl
En ook bij 6 filialen van V&D (Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord)


Heb jij al een sleek palette? 


8 opmerkingen:

  1. Oeh love het sunset pallette!
    Ik heb zelf het oh so special en het showstoppers pallette! maar stiekem wil ik het sunset ook wel.. Hebben wij ff mazzel dat onze V&D binnenkort Sleek gaat verkopen! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die oh so special wil ik ook nog wel! Ja idd kunnen we ze gewoon swatchen in de winkel top :) x

      Verwijderen
  2. Oh my god wat een kleuren! Zo ontzettend mooi! Ik wil echt super graag een keer een sleek palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw prachtig! Ik wil sleek ook nog toevoegen aan mn stash!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi aanstekelijk he! Het palette is prachtig! Ik draag ook de koper tinten het liefst en doe er wel eens een blauw lijntje onder mijn oog bij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik blijf het een prachtig palette vinden, net iets anders dan de andere omdat het veel shimmer bevat. Fijne review.

    BeantwoordenVerwijderen