donderdag 28 augustus 2014

Even voorstellen

Hoi allemaal welkom op mijn blog. Sommige kennen mij misschien al een beetje door mijn instagram account @beautybyfaar. Maar misschien ken je mij nog helemaal niet?

Ik ben Farah ik ben 21 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik ben helemaal gek van alles wat met beauty te maken heeft! Ik ben een tijdje terug een beauty instagram account begonnen om mijn liefde voor beauty met jullie te delen. Vaak plaatste ik foto's van producten die ik gekocht had maar daar vertelde ik eigenlijk nooit iets over. Tenzij mensen vroegen naar mijn ervaring met het product. En veel meiden vroegen mij waarom heb je geen blog? En toen dacht ik ja waarom ook niet?

Ik zal hier mijn passie voor beauty met jullie delen. Maar ook fashion, tags en lifestyle artikelen.

Groetjes Farah

6 opmerkingen:

 1. Yay superleuk! Ik ben zo benieuwd naar al je artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa leuk dat je een blog bent begonnen! <3 Ik zie net dat je al Bloglovin hebt, haha. Kunnen we elkaar daarop ook volgen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je een blog bent begonnen. Weet zeker dat het een succes zal gaan worden. Heel veel plezier met bloggen en ik ga je zeker volgen ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk mop! <3 ik ga je gelijk volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel leuk dat je een blog bent begonnen! Je tips en foto's op instagram zijn altijd zo leuk. Ben benieuwd naar wat je allemaal hier gaat plaatsen :)

  BeantwoordenVerwijderen