zondag 31 augustus 2014

Maybelinne Color Drama Intense Velvet lip pencil


Na een paar weken vakantie hebben gehad van mijn werk bij Etos ging ik 2 weken geleden weer aan de slag! En tot mijn verbazing hadden we allemaal mooie nieuwe make-up. We hadden van rimmel en miss sporty een aantal nieuwe spullen en ook van maybelinne. De producten van miss sporty en rimmel spraken wij niet aan, tot ik opeens bij het maybelinne schap stond, en hele schattige kleine potloodjes zag. Ze hadden gelijk mijn aandacht. 

Er zijn 9 kleuren uitgebracht
110 pink so chic
140 minimalist
150 fuchsia desire
310 berry much
410 fab orange
420 in with coral
510 red essential
520 light it up
630 nude perfectionIk ging voor deze mooie felle koraal kleur. Dit is nummer 420 in with coral. 


Hier zie je de swatch op mijn arm. Echt een mooie felle kleur met een erg goede pigmentatie. Ik ben slechts 1 keer met de potlood over mijn arm gegaan.
En hier het lip pencil aangebracht op mijn lippen. Ik vind het wel best apart aanbrengen met een potloodje. Het voelt heel anders aan als een lipstick. Wat ik wel echt een pluspunt vindt aan dit potloodje is dat je het heel netjes kunt aanbrengen. Je kunt makkelijk bij de mondhoeken. 
Ik ben erg tevreden over het lip pencil. Ze brengen mooi aan, drogen mijn lippen niet uit. Ik vind het prettig aanvoelen op de lippen. Hij blijft een paar uur zitten en een maaltijd overleefd hij!

De Maybelinne Color Drama Intense Velvet lip pencil (wat een naam) zijn te koop voor € 6.99 bij o.a. Etos en Kruidvat. van maandag 1 september t/m 14 september is Maybelinne make up 2e gratis bij Etos. Dus misschien een lip pencil kopen en iets anders moois?

7 opmerkingen:

 1. Oh wat onwijs schattig zeg. ik ben eigenlijk niet zo een fan van Maybelinne, maar misschien dat deze wel leuk zijn om te proberen. Het was mij inderdaad ook opgevallen dat Rimmel nieuwe make-up had. Zelf heb ik de nieuwe make-up primer en twee lip balms meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb eigenlijk ook heel weinig van maybelinne. Soms zitten er mooie dingen tussen! Ohja die lippenbalsem zien er super schattig uit! Ga je een review schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi product! Ik ben net na jaaaaaren weer begonnen met het dragen van lipsticks en draag tot nu toe alleen lipsticks van Max & More en van Essence ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een ontzettend mooie kleur en wat een pigmentatie, hier ga ik wel even naar kijken binnenkort :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook echt helemaal niets met Maybelinne, volgens mij niemand, je ziet het ook niet vaak voorbij komen bij de grote beautyblogs

  BeantwoordenVerwijderen