donderdag 1 januari 2015

Flormar Fusion Baked Eye Shadow

Happy New Year! Ik hoop dat jullie een hele geslaagde jaars wisseling hebben gehad :)

Ik was laatst even langs een paar winkels in de stad in Amsterdam. Ik zag de Flormar en dacht Farah nee je gaat er niet in. Maar mijn make up verslaving won de strijd ik moest toch eventjes binnen kijken. Ik nam een aantal producten mee ik heb ze nu een aantal keer gebruikt. Ik heb nu van alle producten een review geschreven dus je kunt na dit artikel nog 2 andere Flormar artikels verwachten. 

Ze hadden ook sale bij de Flormar en ik zag een mooie oogschaduw in de aanbieding voor 3 euro. Ik keek naar het pigment en wel onder de indruk. Ik had nog nooit eerder oogschaduw van Flormar geprobeerd en besloot hem gelijk mee te nemen.

Ik ging voor een witte variant met shimmer. Deze oogschaduw hoort bij de Color Madness Collectie daarom zit het in een verpakking met veel kleurtjes. Je kunt deze oogschaduw zowel nat als 'droog' aanbrengen. 

De verpakking vind ik erg mooi en de inhoud ook. Nu hoor ik je denken waarom koop je een witte oogschaduw nou om te gebruiken als highlighter in de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot.  Je kunt het kleurtje natuurlijk ook op het bewegende ooglid dragen. Ik ben hier alleen geen fan van. Je kunt hem ook prima gebruiken als basis zo gebruikte ik hem laatst onder een potloodje. Zo kwam de kleur van het potloodje veel mooier uit. 

Droog aangebracht prima pigment niet heel goed maar ook zeker niet slecht.

En nat gelijk een stuk beter gepigmenteerd hij neigt zelfs een beetje naar zilver toe. Ik vind de kleur nog steeds erg mooi om te gebruiken als highlighter.

De oogschaduw was afgeprijsd van € 8.95 naar  € 3,-

Flormar vindt je in Amsterdam en in Enschede.
12 opmerkingen: